So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

(4x) Witte Zombies

Update by rikked777 3 years ago

Description

Die had je niet verwacht zeker, zo'n zombie deck maar dan volledig in het wit gekleed. Deze gaar maar ware deck waarvan elke kaart er een meervoud van 4 keer inzit is een waar genot om te spelen.

De witte sompige zombies draaien allemaal om het brouwen van tokens om een waar zombie leger neer te zetten, sacrifice je eigen ondode maten om ze wederom tot leven te weken op de battlefield.

-Vroeg in het spel is Sacred Cat een goede starter, wees niet bang om hem dood te laten gaan door te blocken, je kan hem later zo weer op het veld legen. Ook is die Timeless Dragon uiterst handig in het begin, cycle hem zo de graveyard in en pak een extra plains uit je library!
-De Binding Mummy kan cruciaal zijn voor het vinden van een opening. Tap een creature van je tegenstander wanneer er een andere zombie op het veld komt om zo een sterk offensief neer te zetten.
-Sacrifice je eigen creatures met de Martyred Rusalka (Voor een extra laagje niet je tegenstander laten aanvallen) of de Demonmail Hauberk (Zodat jouw sterkste zombie nog sterker wordt), om zo creatures die al aangevallen hebben in de graveyard te leggen, waar je ze weer kan Embalmen of Eternalizen.
-Zodra jij een oppersterk leger zombies hebt en je tegenstander niet kan blocken omdat zijn creatures allemaal dubbel liggen, heb je zo goed als gewonnen.
-Common misconception: Zombies kunnen niet vliegen. Helemaal fout, met Unconventional Tactics kunnen je zombies wel degelijk vliegen, en flink vaak ook, want je kan deze met hoge regelmaat gewoon vanuit je graveyard gewoon in je hand proppen.

*Ultra Tip: Val aan met een creature die jij mischien wel niet meer nodig hebt, of die nog kan embalmen/eternalizen. Als jouw tegenstander deze dan blockt, kan je de blockende creature keihard exilen voor slechts 1 mana met Time to Reflect, het zelfde kan bereikt worden met zelf blocken!

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top