So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

Annoying Defense

Update by Thomas34 7 years ago

Description

Dit deck werkt in het ideale geval zo: Cloudfin Raptor wordt steeds sterker door alle grote beesten en muren die in het spel komen. Met Dream Stalker kan ik Shield Sphere, Wall of Blossoms en Temple of Mystery terughalen wanneer nodig of wanneer mogelijk. Met behulp van Assault Formation kan ik met de vele defenders alsnog aanvallen (en ik kan ze ook pompen). Ik heb Drift of Phantasms er voornamelijk vanwege de flying inzitten, maar indien nodig kan ik daarmee ook naar Wall of Frost of Beast Within zoeken.

Ps: ik kijk ondertussen nog steeds naar dit deck, dus misschien zitten niet alle genoemde kaarten er nog in als jij er naar kijkt.

Ik heb nog een probleem: ik wil graag nog wat removal of pseudo-removal. Willen jullie helpen
Ik speel tegen een milldeck Propaganda is problematisch, tegen een ninjadeck, de unblockable/flying-kaarten daarvan zijn erg irritant, tegen een Stuffy Dolldeck, tegen een zombiedeck en tegen een agressief goblindeck en heel soms tegen een nóg agressiever elfendeck. Sleep lijkt me dus op zich een prima kaart, maar die is alleen tegen zombies snel genoeg. Tegen die andere twee is Fog misschien wel beter, maar hoe moet ik er dan zelf doorheen komen? Dat goblindeck heeft een flyer en het elfendeck heeft antwoorden tegen flyers. Wat ook belangrijk is, is dat het ninjadeck met een Hypnotic Siren een Grave Titan kan overnemen die daardoor flying krijgt. Daar wil ik natuurlijk wel iets tegen kunnen doen

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top