So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

[ByG] Golgari Vampires

Update by TdeRijk 11 years ago

Description

Vampiers.

En niet de ongeregelde bloeddorstige bende van de Rakdos. Begrijp me niet verkeerd, ook deze vampieren lusten een slokje, maar bij de Golgari gaat niets verloren. Elk offer maakt het collectief sterker.

Het doel van het deck is om de tegenstander langzaam naar beneden te drainen door het constant aanvallen en sacrificen van creatures. Om dezelfde reden zijn er veel morbid kaarten in het deck aanwezig, er zal zeer zelden een beurt voorbijgaan zonder een dood creature.

Voor de laatste paar levens zijn er nog wat grote finishers toegevoegd (die uiteraard wel wat synergie moeten hebben). Hier zijn er niet veel van nodig, je kunt ze opzoeken met Jarad's Orders, en dan gelijk een Deadbridge Goliath in je graveyard gooien. Om deze reden zijn er van alle grote kerels maar een enkel exemplaar te vinden, je kunt de kaart zoeken die je op dat moment het beste kunt gebruiken. Wanneer je kaarten nodig hebt ga je voor de Harvester of Souls. Moet je nodig van een lastig creature af kies je Reaper from the Abyss. Ligt je graveyard al goed vol? Varolz, the Scar-Striped of Jarad, Golgari Lich Lord. En anders is er nog de Necropolis Regent om het karwei af te maken.

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top