So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

[DBC] Forgotten knowledge

Update by marijnswart 9 years ago

Description

Welkom op mijn deckpagina voor de DBC: Rally your Clan!

Niet al te bekend met het formaat Standard ben ik gaan zoeken naar mogelijkheden in millen. Ik begon natuurlijk met en kwam gauw uit op Dimir met om het af te toppen

En binnen niet al te veel tijd kwam dit er voor mij uitrollen: een deck dat wint door middel van de interactie van Phenax, God of Deception en Prophet of Kruphix. Met deze twee kaarten wordt elke wall een mill machine en dan hebben we het nog geen eens over de inspired kaarten!

Gelukkig geeft groen veel ramp kaarten en samen met Springleaf Drum moet dit deck explosief snel naar het uiteindelijke doel kunnen werken. Verder heb ik geprobeerd om een mooie curve te krijgen, dit is ook erg belangrijk voor Disciple of Deceit, vandaar ook veel one-offs.

Als laatste wordt het inspired thema versterkt door kaarten als Springleaf Drum, Evanescent Intellect, Retraction Helix en Kiora's Follower. Die laatste zorgt ervoor dat de trigger op eigen initiatief af kan gaan.

In de maak ben ik erg enthousiast geworden om dit deck uit te testen, aangezien dit nog altijd een idee op papier is!

Groeten,
Marijn

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal PostNL
Top