So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

[EDH] Dictator Kambal

Update by Pelgrim1994 7 years ago

Deck List
Suggested tokens

Description

Kambal, Consul of Allocation houd er van dat alles op zijn manier gaat. Daarom Straft hij iedereen die zijn regels niet volgt.

Kambal heeft zo zijn eigen manier van regeren. Zo laat hij het volk de volle mep betalen waardoor hij een groot deel in zijn eigen zak kan steken. Zo heeft hij veel connecties en mensen onder zijn macht die hem helpen het volk te onder dwingen. Kan het volk zich tegen hem keren of zullen ze zich moeten overgeven aan de harde hand van Kambal.

Zoals de intro al aangeeft is het idee achter het deck dat Kambal met een harde vuist regeert over de mensen. Dit doet hij door hoge belasting, dit in de vorm van kaarten zoals Aura of Silence, Ghostly Prison, Spelltithe Enforcer etc. Ook zorgt hij ervoor dat hij er zoveel mogelijk uit kan halen, dit door middel van de kaarten die zeggen target player loses life/ you gain life zoals Polluted Bonds, Blood Artist etc. (hij zelf natuurlijk ook).

Mocht de tegenstander nog niet afgeschrikt worden door de harde hand van Kambal dat zullen ze altijd even hard gestraft worden door kaarten zoals Souls of the Faultless en Teysa, Envoy of Ghosts

Mocht Kambal het echt zat worden kan hij altijd nog een demonstratie laten zien van zijn harde hand via een Capital Punishment

Heb ook [k]Black Market[k] erin gedaan als idee dat hij ook nog eens in het geheim de zwarte markt beheert op de achtergrond.

Het deck draait dus de mechanics life lose/life gain en het duurder maken van de tegenstander hun spells.

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

Random start hand

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top