So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

[EDH] Nin, cards for everybody!

Update by Skyro 5 years ago

Deck List
Suggested tokens

Description

M'n 11e EDH deck, een Nin, the Paint Artist deck.

Het idee is dat mensen in het begin denken dat je een grouphug deck speelt, omdat je iedereen veel kaarten laat pakken, en dan zeg je opeens 'I lied' en gooit een gigantische sudden impact naar iemands hoofd.
En waarom Nin en niet een van de Niv-Mizzet's? Nin is iets minder threatening, kan sneller gespeeld worden en geeft m'n tegenstanders ook nog kaarten. The Firemind zit natuurlijk wel in het deck.

Het is jammer dat Trade Secrets nu gebanned is, want dat was echt een mvp geweest in dit deck anders. Het is ook jammer dat Swans of Bryn Argoll niet U/R is, dat had ook zo'n perfecte kaart geweest voor dit deck.

Laboratory Maniac zat ook eerst in de lijst, maar ik hou eigenlijk niet zo van alt-win cons. Dus die heb ik vervangen met een Barbed Shocker zodat m'n tegenstanders nog meer kaarten pakken .
Consecrated Sphinx zit er vooral in omdat ik hoop dat mijn opponents het jatten of copys er van maken.

En Firestorm heb ik ook overwogen, maar aangezien je voor elke kaart die je discard ook een andere target moet kiezen, zal het waarschijnlijk zo zijn dat als ik hem voor lethal zou spelen dat ik mezelf er ook mee kill.

Dit deck is flink omgegooid in vergelijking met de originele versie. Er zit een flink mill thema in nu. Het deck is een stuk leuker om te spelen, is een stuk sterker en zet de potten een stuk meer op hun kop.

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

Random start hand

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top