So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

KiekeBOE (EDH prijvraag)

Update by jjv 9 years ago

Deck List
Suggested tokens

Description

Wie was er vroeger niet dol op het spel kiekeboe.
Aangezien je Zurgo Bellstriker kan dashen uit je hand vond ik het wel weer eens tijd worden voor een spelletje.

Omdat er nadat je de eerste keer Zurgo hebt laten zien de verrassing er wel een beetje af is, zijn er nog genoeg andere kaarten om voor een verassing te zorgen.
Zoals Flamerush Rider, Warbringer en nog vele andere creature's met dash die uit het niets kunnen aanvallen om zich vevolgens weer in je hand te verstoppen.
Daarnaast zitten er ook kaarten in die haste hebben of geven, bijvoorbeeld Ogre Battledriver, Rakka Mar en Firecat Blitz.
Ik denk dat Zurgo Bellstriker en zijn dashing vriendjes ook veel plezier gaan beleven aan Confusion in the Ranks

Om Zurgo Bellstriker een beetje te ondersteunen zitten er kaarten in die hem unblockable maken, doublestrike geven of de damage wordt verdubbeld die hij uitdeelt

Daarnaast zitten er een aantal equipments in die gratis (of voor weinig) ge-equipt kunnen worden als Zurgo in het veld komt zoals Grafted Wargear en een paar enchanments die ook terug naar je hand gaan als je Zurgo weer op je hand neemt, Fiery Mantle is daar een voorbeeld van.
en nog wat kaarten die creature's +1/+0 geven voor 1 mana die je vaker kan gebruiken per beurt.

Om de tegenstander wat te vertragen zitten er een aantal boardwipe's in van Blasphemous Act tot Starstorm en nog meer want daar hebben de dashing creature's immers geen last

"Now you see me, now you don't"
-Zurgo Bellstriker

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

Random start hand

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top