So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

Landless EDH - Versie 0.1

Update by offspring 3 years ago

Deck List
Suggested tokens

Description

Een eerste poging van me om tot een werkend EDH deck zonder landen te komen. Met de komst van Zendikar Rising zijn namelijk kaarten als Agadeem's Awakening beschikbaar gekomen, en dat zijn aan de voorzijde spells. Ik zou het nog mooier vinden als het zou lukken om niet op die manier "vals" te spelen, maar dat is denk ik, momenteel, nog absoluut onmogelijk met zelfs de cardpool die commander te bieden heeft.

Dit deck beoogt om middels double-faced tapped landen een manasteen als Arcane Signet in het spel te krijgen om toch nog over mana te beschikken. Vervolgens is het de bedoeling om commander Yidris, Maelstrom Wielder op tafel te krijgen, aan te laten vallen, en diens triggered ability te gebruiken om je board state snel uit te breiden. Dit zal leiden tot een hoop spells die je gezien het hoge aantal mana stenen vanaf dat moment in principe mana acceleratie op gaan leveren. Om je hand weer te vullen zitten er verschillende wheel effecten in, die samenwerken met de gebruikelijke (maar in dit deck gezien de shaky mana base goedkopere) wheel kills zoals Liliana's Caress en Waste Not.

Graag tips, want het is pas een eerste opzet!

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

Random start hand

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal PostNL
Top