So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

Marwyn elfball

Update by superne5k 4 years ago

Deck List
Suggested tokens

Description

Een rechttoe rechtaan elftball deck. Gericht op het pompen van Marwyn door middel van het spelen van elfjes. Daarnaast veel draw als brandstof. Tot slot ook nog wat haste, tutor en untap mogelijkheden om snel los te kunnen gaan.

In deze build zitten geen elflords. Dit deck is echt gemaakt om zo snel mogelijk los te gaan. Daarom ook geen kaarten die interactie geven met de tegenstanders. Het +1/+1 geven aan een paar elfjes zet dan niet veel zoden aan de dijk.

Doel is om vies veel mana te genereren via mana elfjes te tappen. Met deze mana en draw alles op tafel leggen en aanvallen met haste. Dit is in t4 t/m t6 vaak mogelijk. Enkele kaarten kunnen er nog uit voor wat bescherming a la indestructible of regenerate. Afhankelijk van de speelgroep kan dit in meer of mindere mate. De Ibex, temur, acolyte, bestiary en sandstone kunnen er dan als eerste uit.

Tips zijn van harte welkom! Gaea's cradle en survival of the fittest snap ik, maar daar heb ik geen budget voor. Oracle of mul daya heb ik wel, maar op een of andere manier past hij er niet lekker in.

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

Random start hand

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top