So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

Obzedat EDH

Created by Malkor 11 years ago

Deck List
Suggested tokens

Description

Na te zijn gestopt met magic heb ik besloten om toch weer een EDH deck te gaan maken met Obzedat als generaal. Ik vind de zwart wit combinatie erg gaaf en Obzedat, ghost council is naar mijn mening een verschrikkelijk goede commander.

Het opzet van het deck is:
1) het is leuk om te spelen en om tegen te spelen
2) het moet kunnen winnen
3) het bevat kaarten die ik heb en of kaarten van de nieuwe sets. Ik koop in principe geen oudere kaarten

Het doel van het deck is om de tegenstander te vertragen en te controleren. Het is in principe een controle deck. Obzetdat, ghost council is je belangrijkste creature met zijn blink ability. Ik gebruik hem telkens om de twee schade te doen en dat ik twee levens krijg. Daarnaast bevat het deck veel antwoorden tegen enchantments, artefacten en beesten van de tegenstander. De tweede thema in het deck zijn tokens gecombineerd met extort. Extort en lifelink geven mij meer ruimte om te kunnen overleven. De tokens gebruik ik om te blokken of om eventueel wat aanvallers te sturen. Er zit een sun titan in met angelic renewal, welk een infinite combo kan maken. Ik hou niet van infinite combo's en zal deze waarschijnlijk niet gebruiken om infinite te gaan, wel om mooie combinaties te maken om sun titan effectiever te kunnen gebruiken. De grave titan is gewoon een bom in EDH.

Mijn enige twijfel punt is de mana, moet ik meer mana stenen gebruiken in de vorm van artifacts? Heb ik genoeg landjes?

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top