So nice you’re here!

To make the experience on our website as magical as possible for you, we use cookies. These are used for digital security and to show you products that match your interests.

Prerelease M19

Update by Slagbroder 6 years ago

Deck List
Suggested tokens

Description

Hoewel ik me had voorgenomen om deze keer slechts twee kleuren te spelen, zijn het er uiteindelijk toch drie geworden. Wit vormde de hoofdmoot, aangevuld met zwart en groen (voor de finisher: Pelakka Wurm). Het idee achter het deck was lifegain om het zo lang mogelijk te rekken om de Pegasus Courser te kunnen laten samenwerken met Pelakka Wurm of Leonin Warleader, die op zichzelf ook een behoorlijke dreiging vormden indien er geen antwoord op kwam. Ook Poison-Tip Archer hielp om de laatste puntjes schade door te duwen. Een keer lukte het zelfs om de tegenstander dood te pingen door de creatures die dood gingen tijdens combat en hij zich had misrekend.
Het ging redelijk: 2 wins (telkens 2-0), 2 keer een draw (1-1, de eerste keer konden we de derde ronde niet afmaken wegens tijdsgebrek, de tweede keer moesten we zelfs niet meer beginnen aan de derde ronde) en een loss (0-2) tegen mijn laatste tegenstander.

Mana curve

Card type distribution

Mana symbols

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top