Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Jungle Shrine

Jungle Shrine

Shards of Alara
€ 0,70

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis.

Toevoegen aan winkelmand
Spelpunten Sensatie - nog 3 dagen geldig
Scoor tot wel 5x zoveel Spelpunten bij jouw TCG aankopen! Accessoires en Merchandise tellen niet mee voor deze promotie. Met Spelpunten spaar je voor extra korting en gratis producten! Lees meer.
  • Spaar gratis Spelpunten
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

Jungle Shrine enters the battlefield tapped.
: Add , , or to your mana pool.

Kaart informatie

NaamJungle Shrine
Mana value
TypeLand
SetShards of Alara  
RarityUncommon
Oracle tekstJungle Shrine enters the battlefield tapped.
: Add , , or to your mana pool.
FlavortekstOn Naya, ambition and treachery are scarce, hunted nearly to extinction by the awe owed to terrestrial gods.
Artiest Wayne Reynolds

Reacties op Jungle Shrine

MagnusMagicus
2 jaren geleden
Goede vraag, en blijf ze vooral stellen! Maak ook gerust een topic aan om vragen te stellen, we helpen graag!
viper89
2 jaren geleden
Ok super bedankt jongens !
Justian2002
2 jaren geleden
Ook in Commander hebben Basic lands en kaarten waar het limiet op staat een uitzondering op de max 1 regel
TheRobinros
2 jaren geleden
Ja! Voor IEDERE kaart is die limiet normaal gesproken 4, behalve kaarten met het supertype Basic zoals Forest of Snow-Covered Plains, en voor kaarten die specifiek iets anders zeggen, zoals Relentless Rats of Seven Dwarves. In Commander is het nog iets anders, daar is die limiet 1.
viper89
2 jaren geleden
Hey ik begin weer net met spelen, maar ik weet niet meer of je hier een limiet heb voor deze kaarten in je deck?

Mvg
Krabbel
12 jaren geleden
suuuuuuuf maar bedankt
dutchsnake
12 jaren geleden
Gelukkig zijn er genoeg landjes die "Add any color to your mana pool" hebben
kv83
12 jaren geleden
Nope. Hier een overzicht:

http://wiki.mtgsalvation.com/article/Triple_lands

Dat komt o.a. doordat zowel als enemy-kleuren zijn van

Terwijl in dit land zowel als ally-kleuren zijn van
 Bijgewerkt 10 maanden geleden door kv83
Krabbel
12 jaren geleden
is er ook eentje in de combi ?

Eerder bekeken

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal PostNL
Top