Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Omnath, Locus of Rage

Omnath, Locus of Rage

Outlaws of Thunder Junction Commander
€ 1,90

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis.

Toevoegen aan winkelmand
Spelpunten Sensatie - nog 3 dagen geldig
Scoor tot wel 5x zoveel Spelpunten bij jouw TCG aankopen! Accessoires en Merchandise tellen niet mee voor deze promotie. Met Spelpunten spaar je voor extra korting en gratis producten! Lees meer.
  • Spaar 1 gratis spelpunt
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Gaat goed samen met

€ 2,40

Productbeschrijving

Landfall — Whenever a land enters the battlefield under your control, create a 5/5 red and green Elemental creature token.
Whenever Omnath, Locus of Rage or another Elemental you control dies, Omnath deals 3 damage to any target.

Kaart informatie

NaamOmnath, Locus of Rage
Mana Cost
Mana value7
TypeLegendary Creature - Elemental
SetOutlaws of Thunder Junction Commander  
RarityMythic
Oracle tekstLandfall — Whenever a land enters the battlefield under your control, create a 5/5 red and green Elemental creature token.
Whenever Omnath, Locus of Rage or another Elemental you control dies, Omnath deals 3 damage to any target.
Power5
Toughness5
Artiest Brad Rigney

Reacties op Omnath, Locus of Rage

Jw
9 jaren geleden
Niet echt onder de indruk....Z'n abilities hebben leuke combo mogelijkheden, vooral in sommige commander decks, maar deze is niet echt mijn ding. Allereerst vind ik de art al spuuglelijk, maar daarnaast is het in principe een 5/5 zonder enige protection of evasion voor 7 mana, waarvan maar drie 3 colorless. Voor mij gewoon meh.
LeKrutes
9 jaren geleden
Hebbe hebbe hebbe. Super vette kaart.
bartist
9 jaren geleden
Hopelijk wordt hij niet te duur, want als ik hem/haar/het niet uit een booster haal tijdens het release-feestje van m'n speelgroep, moet ik hem/haar/het (dit wordt vervelend) als nog hebben voor m'n EDH deck!
tijnkwan
9 jaren geleden
leuke combo met Phytotitan of Fertilid!
 Bijgewerkt 10 maanden geleden door tijnkwan
JT
9 jaren geleden
Nice, legendary rule kan toch nog best handig zijn...
SimonVanHoudt
9 jaren geleden
als je een gekickte Rite of Replication er op cast, doe je 60 damage, en als je omnath zelf hebt, 90.
MagnusMagicus
9 jaren geleden
Dat is waar, maar doet niet af aan zijn (haar? het? ) awesomeheid!
Blasty
9 jaren geleden
Zeker een moddervette kaart!

Let wel op in Commander dat zijn tweede ability niet triggert als je hem naar je Command zone stuurt als hij dood zou gaan.
MagnusMagicus
9 jaren geleden
Wat. Een. Vette. Commander.

Eerder bekeken

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal PostNL
Top