Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Royal Assassin (foil)

Royal Assassin (foil)

Dominaria Remastered
€ 1,00

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis.

Spelpunten Sensatie - nog 3 dagen geldig
Scoor tot wel 5x zoveel Spelpunten bij jouw TCG aankopen! Accessoires en Merchandise tellen niet mee voor deze promotie. Met Spelpunten spaar je voor extra korting en gratis producten! Lees meer.
  • Spaar 1 gratis spelpunt
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

: Destroy target tapped creature.

Kaart informatie

NaamRoyal Assassin
Mana Cost
Mana value3
TypeCreature - Human Assassin
SetDominaria Remastered  
RarityRare
Oracle tekst: Destroy target tapped creature.
Power1
Toughness1
Artiest Mark Zug

Decks met Royal Assassin

boosterdraft
AC 2
door Urza83654 6 dagen geleden
commander
Assassin's Creed
door Urza83654 7 dagen geleden
boosterdraft
thing
door Ipsadei 16 dagen geleden
boosterdraft
Cutthroat
door Ipsadei 17 dagen geleden

Reacties op Royal Assassin

MagnusMagicus
6 jaren geleden
Ik zei toch ook niet "de enige"?

Maar die speelden wij niet, of ik kende hem niet, ik weet het niet meer . Nooit gedaan in ieder geval.
BuidingMage
6 jaren geleden
Wut? Beste? Channel Fireball bestond toch ook al wel?
MagnusMagicus
6 jaren geleden
Ah, die goede ouwe tijd toen dat een van de beste combo's was
Karn429
6 jaren geleden
Speelde royal assasin altijd in combinatie met Icy Manipulator
 Bijgewerkt 10 maanden geleden door Karn429
MagnusMagicus
7 jaren geleden
Klopt! Zie ook de Destroy pagina.
John80
7 jaren geleden
Helder, bedankt voor de snelle reactie!
hallowman3
7 jaren geleden
De destroy werkt niet aangezien deze destroy geen damage doet. Als je daarentegen met (Bijvoorbeeld) een Prey Upon iets dood zou maken dan zou je wel het creature krijgen.
John80
7 jaren geleden
Vraagje, als deze geequipped is met Scythe of the Wretched, gaat de equipment dan af op het moment dat je de ability van de assassin gebruikt? Of is 'damage doen' alleen het gevolg van een spell die zegt 'deal x damage', de combat phase of 'fight' van bijvoorbeeld Prey Upon?
MagnusMagicus
12 jaren geleden
Je mag alleen een tapped creature targeten. Als het creature niet tapped wanneer de ability resolved, dan wordt het gecountered door de spelregels omdat zijn target niet meer legaal is (en dat wordt ook wel fizzlen genoemd). Dus ja, het fizzled .
beany
12 jaren geleden
wat als je een creature die tapped is wil vernietigen met de royal
maar die creature dan untapped word
fizzled de ability of maakt het dan niet meer uit?
iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal PostNL
Top