Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Spell Crumple

Spell Crumple

Commander Anthology 2018
€ 0,90

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis.

Toevoegen aan winkelmand
Spelpunten Sensatie - nog 3 dagen geldig
Scoor tot wel 5x zoveel Spelpunten bij jouw TCG aankopen! Accessoires en Merchandise tellen niet mee voor deze promotie. Met Spelpunten spaar je voor extra korting en gratis producten! Lees meer.
  • Spaar gratis Spelpunten
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

Counter target spell. If that spell is countered this way, put it on the bottom of its owner's library instead of into that player's graveyard. Put Spell Crumple on the bottom of its owner's library.

Kaart informatie

NaamSpell Crumple
Mana Cost
Mana value3
TypeInstant
SetCommander Anthology 2018  
RarityUncommon
Oracle tekstCounter target spell. If that spell is countered this way, put it on the bottom of its owner's library instead of into that player's graveyard. Put Spell Crumple on the bottom of its owner's library.
Artiest Dan Scott

Decks met Spell Crumple

commander
Down the river
door zeroshooter4 9 maanden geleden
commander
test
door deifier 1 jaar geleden
commander
Spell harmonicon
door orphiz 3 jaren geleden

Reacties op Spell Crumple

Justian2002
1 jaar geleden
Ooh, deze is ook leuk in een River Song deck. Speelt de kaart en trekt hem de volgende beurt weer!
Herax
9 jaren geleden
I'm fine with being a towel, I'm so soft
woutervanweringh
9 jaren geleden
You're a towel...
Herax
9 jaren geleden
Zoals jij het stelde was het geen replacement effect en Skullbriar, the Walking Grave wordt daar niet blij van .
MagnusMagicus
9 jaren geleden
Je bent zelf een replacement effect
woutervanweringh
9 jaren geleden
Your point?
Was ik niet ironclad genoeg in mijn eerdere comment?
Je commander in je command zone leggen is toch altijd al een replacement effect, dus het leek me niet nodig om dat erbij te melden.
Herax
9 jaren geleden
Als je commander je deck of hand in ZOU gaan . Het is een replacement effect .
woutervanweringh
9 jaren geleden
Dat hoeft nu dus niet meer. De rules zijn verandert. Als je commander je deck of hand in gaat dan mag je hem in je command zone leggen.
JT
11 jaren geleden
Ja, dat begrijp ik ook wel hoor, maar ja, je moet er ook rekening mee houden dat je deck ook (een tijdje) zonder commander moet kunnen draaien..
Fjaulnir
11 jaren geleden
daarom dat men ook wel eens een Cavern of Souls in zijn Kaalia-deck speelt (heb ik n maat van me toch aangeraden toen die kaart net uit was, omdat onze commanderdecks 50% aggrodecks zijn, en de andere 50% control met veel counters al speel ik zelf Spell Crumple of Hinder niet meer omdat ik het ook wel een naaistreek vind en er genoeg andere oplossingen zijn in mijn deck.
iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal PostNL
Top